Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks ontwerpt, produceert en verkoopt innovatie oplossingen voor draadloze breedband toepassingen. De producten van het bedrijf omvatten producten zoals de Bullet, NanoStation en vele andere toonaangevende producten in de branche. De producten worden door een intern team ontwikkeld rond kerntechnologie�n zoals het AriOS besturingssysteem en Frequentie Freedom-technologie (100MHz tot 10GHz).

Markt
De groeiende markt voor spraak, video en datacommunicatie heeft de vraag naar breedband oplossingen wereldwijd opgedreven. Terwijl bedrade netwerken al lang succesvol zijn voor deze toepassingen, zijn bedrade netwerken niet altijd even eenvoudig aan te leggen. In de laatste jaren zijn ongelicenceerde draadloze breedband netwerken aantrekkelijk geworden om in deze situaties toch oplossingen te kunnen bieden.

Product voordelen
Ubiquiti drijft op innovatie en het begrijpen van de behoeften van de klant en, om zo producten te leveren met hoge prijs/prestatie verhouding die klanten nodig hebben om sterkere, snellere en slimmere netwerken te bouwen.