Systeembeheer nodig?

Elke organisatie heeft een systeembeheerder nodig. Het maakt daarbij niet uit of er vijf of vijfhonderd computers worden gebruikt. Net als de servers en andere onderdelen van het netwerk is geregeld onderhoud noodzakelijk om problemen te voorkomen. Denk alleen al aan alle patches en updates die vrijwel dagelijks worden uitgebracht om de veiligheid van bijvoorbeeld Windows te verbeteren.
Voor kleine en middelgrote organisaties is een fulltime systeembeheerder vaak onbetaalbaar. Bij grotere projecten, zoals bijvoorbeeld migraties naar Windows 2012 Server of het installeren en configureren van een nieuwe mailserver komt de vaste systeembeheerder vaak handen te kort. En bij ziekte of vakantie moet toch ook iemand uw netwerk in de gaten houden. Voor deze situaties kunnen wij een zeer flexibele en aantrekkelijke oplossing bieden, in de vorm van systeembeheer op maat, al dan niet in combinatie met remote beheer en monitoring van de belangrijkste onderdelen van uw netwerk.

Samen met u maken wij een inventarisatie van de behoefte aan systeembeheer in uw organisatie. Hierbij kan het gaan om een project, bijvoorbeeld bij de implementatie van nieuwe software of hardware, maar ook om permanent systeembeheer op maat in de vorm van een abonnement. Dat kan al vanaf een halve dag per maand.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.